- Luotettavaa kylmäalan erikoisosaamista -

Soita 040 720 6665

Asiantunteva kylmälaitehuolto Keski-Suomen alueella

Keski-Suomen Kylmälaitehuolto Oy on asiantunteva kylmäalan yritys, joka tekee erilaisten kylmälaitteiden huollot ja korjaukset Jyväskylän alueella ja muualla Keski-Suomessa. Yritys löytyy Tukesin kylmäalan pätevyysrekisteristä, joten laatu on varmaa.

Kylmäalan osaamista moneen tarpeeseen

Teemme kylmälaitekorjausta ja -huoltoa muun muassa myymälöille, suurkeittiöille, ravintoloille sekä teollisuuden tarpeisiin. Kokemusta meiltä on yli 10 vuoden ajalta. Kysy tarjous kylmälaitekorjauksesta Kylmälaitekorjauspalvelumme kattaa monet tuotteet ja tuotemerkit. Erityisesti pidämme huolta siitä, että kaikki kylmäalan lait ja säädökset huomioidaan työssämme. Kun haluat kylmälaitekorjauksen pätevältä asiantuntijalta, ota yhteyttä meihin!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Keski-Suomen Kylmälaitehuolto Oy
Nuutinkatu 13, tila 19
40270 Palokka

Y-tunnus: 26864245
Puh: +358407206665

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Keski-Suomen Kylmälaitehuolto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.